Passatge Llorer, 15, Cerdanyola del Vallès
Ens diem Isaac i Aina, i després de passar per cuines com les de Martín Berasategui, El Racó de Can Faves o El Bulli, entre d’altres, ens vàrem embrancar en l’aventura de muntar un Restaurant.
La nostra filosofia és ben simple; ser feliç fent feliç, donar bon menjar, amb un producte de qualitat, ecològic, pagant un preu just al seu productor i intentant aconseguir-lo el més a prop possible al nostre establiment.
De dimarts a dissabte de 13h a 15’30h.
(Dins del restaurant fins les 17h)
Dijous, divendres i dissabte de 20h a 22'30h.
(Dins del restaurant fins les 00'30h)
AL CAPICUA VOLEM PREMIAR LA VOSTRA FIDELITAT!
De dimarts a divendres al migdia tindreu 1 PUNT.
I dijous i divendres al vespre i dissabte migdia i nit, si hi ha un consum superior als 40€, tindreu 2 punts. Sinó hi arribeu, tindreu 1 punt.
ALS 10 PUNTS US CONVIDEM A UN CAPIMENÚ! (de dimarts a divendres al migdia)
O SI VOLEU, ALS 20 PUNTS US CONVIDEM A UN ÀPAT MOLT ESPECIAL! (dijous i divendres nit, dissabte migdia i nit).
Recordeu que teniu 6 mesos per aconseguir-ho!
#FemUnCapicua?
https://www.restaurantcapicua.cat/reserves
https://www.restaurantcapicua.cat/emportar